It's Showtime! #1

Tuottaja-assistentin työssäni Oulun ammattikorkeakoulussa tuotin syksyisin ja keväisin lukukauden lopussa järjestettävää viestinnän osaston tapahtumaa nimeltä Showtime. Kyseisessä tapahtumassa viestinnän opiskelijat pääsevät juontajien haastattelemina esittelemään omia mediatuotantojaan, joita ovat tehneet lukuvuoden aikana. Tapahtuman organisoinnin ohella työhöni kuului kunkin tapahtuman teeman mukaisen markkinointitekstin kirjoittaminen. Alla on kevään 2014 Showtime-tapahtumasta tiedottava markkinointiteksti, joka oli tapahtuman netti- ja Facebook-sivuilla sekä lähetettiin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Kevään 2014 teemana oli spektaakkeli/sirkuskabaree.


 










It's SHOWTIME!

Welcome to the most ultimate, dazzling and the most SPECTACULAR SPECTACULAR SHOWTIME of all time!

Jälleen koittaa se hetki, kun lukukausi huipentuu spektaakkelimaiseen, kabareeta räiskyvään Showtime-sirkukseen. Tänä keväänä meillä on syytä kuumaakin kuumempaan karnevaaliimme enemmän kuin koskaan, sillä Showtime on sykähdyttänyt sydämiämme jo huikentelevaiset 10 vuotta!

Kaiva siis esiin sukkanauhaliivisi, klovnin nenäsi, jonglöörin pallosi tai tirehtöörin lakkisi ja saavu Teatteri Rion mystisiin, klassista eleganssiutta huokuviin puitteisiin. Pukukoodina on smart casual omalla tuunausoptiolla. Suorastaan akrobaattisiin suorituksiin venyneet tuotantotiimit nousevat leijonanrohkeudella Rion lavalle taidonnäytteidensä kera tiistaina 29.4. klo 10 alkaen. Mahtipontinen ohjelmistomme ei jää siihen, vaan väliajoilla esitämme kaikkien aikojen maagisimpia ja suureellisimpia opiskelijatuotantoja!

Naisjuontajanamme toimii jälleen viime syksyn Showtimessa niin miesten kuin naistenkin silmät pudottanut upea, kipinöivän henkeäsalpaava Terhi Äijö. Miesjuontajan paikan on puolestaan lunastanut itselleen jylhä, sukkelasanainen, maskuliinista rouheutta uhkuva satiirin lahja maailmalle, Jere Pekola!

Päräyttävän rohkea tilaisuutemme on K18.
Liity tapahtumaan myös Facebookissa: https://www.facebook.com/events/238457393022828
Showtimen tarkemman ohjelma-aikataulun löydät täältä: www.oamk.fi/showtime

Eli, mitä missä milloin:
Showtime-spektaakkeli ti 29.4. klo 10
Teatteri Riossa (Hallituskatu 11)

Lämpimästi tervetuloa,
toivottaa koko assistenttikööri!

Kommentit