It's Showtime! #3

Tuottaja-assistentin työssäni Oulun ammattikorkeakoulussa tuotin syksyisin ja keväisin lukukauden lopussa järjestettävää viestinnän osaston tapahtumaa nimeltä Showtime. Kyseisessä tapahtumassa viestinnän opiskelijat pääsevät juontajien haastattelemina esittelemään omia mediatuotantojaan, joita ovat tehneet lukuvuoden aikana. Tapahtuman organisoinnin ohella työhöni kuului kunkin tapahtuman teeman mukaisen markkinointitekstin kirjoittaminen. Alla on kevään 2015 Showtime-tapahtumasta tiedottava markkinointiteksti, joka oli tapahtuman netti- ja Facebook-sivuilla sekä lähetettiin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Syksyn 2015 teemana oli tv-ohjelmat.

 







Kuuletko jo tunnarin? Popparit tulille ja kaukkari käteen, kohta se alkaa! Nimittäin ravisuttavan rohkea, viimeisen päälle viihdyttävä, törkeän taidokas SHOWTIME!

Ota ohjelmaopas kouraan, listaa lemppari-realitysi ja päivitä suosikkisaippuasi viimeiset kuulumiset, sillä Showtime-teemana on VieTV. Pistimme oman tv-kanavan pystyyn sen kunniaksi, että viestinnän osasto täyttää tänä vuonna uskomattomat 15 vuotta!

Guidesta käy selville, että ohjelman päävieraiksi saapuvat opiskelijat, jotka ovat viime kuukausien aikana päästäneet luovan petonsa irti. Optimaa ja omppu-zetaa pelkäämättä he ovat taituroineet kevään aikana valmiiksi ultimaattisen upeita tuotantoja, joita he nyt nousevat estradille esittelemään.

Toinen kanava ehti jo napata juontajikseen Jaska Saariluoman ja Vappu Pimiän, mutta me pistimme vielä paremmaksi. Shown isännän natsat lunastaa itselleen verbaalisesti notkea, filmaattisen karismaattinen Riku Määttä. Naisjuontajamme saa puolestaan Docventures-kunditkin näyttämään amatööreiltä, sillä hän on tarkkanäköinen tv-journalismin uusi lupaus, hulvattoman koukuttava Salla Laurila.

Tämän ohjelman katsomisesta ei tv-lupatarkastaja rokota, sillä näet sen livenä 24.4. klo 10 alkaen Ravintola Gloriassa (Torikatu 21-23). Osaston 15-vuotisjuhlan kunniaksi aamun tauolla on luvassa synttäriyllätys. Ovet aukeavat klo 09.45, tulethan ajoissa paikalle! Tilaisuus on K18.

Showtimen tarkemman ohjelma-aikataulun löydät täältä: www.oamk.fi/showtime
Liity tapahtumaan myös Facebookissa.

Lämpimästi tervetuloa!
Toivottaa viestinnän osaston assistenttikööri

Kommentit